De belangrijkste kenmerken.

 • Koppeling ledenbeheer en kwaliteitsregister

  De website is dé centrale toegangspoort voor leden om in te loggen in het kwaliteitsregister of hun gegevens bij te werken voor de ledenadministratie. Door single sign on als principe te hanteren hoeven leden niet meer zoals voorheen op drie verschillende sites in te loggen.

 • Vacatures per specialisme

  Het plaatsen van vacatures is een logische extensie van een vakvereniging. De vacatures die NAPA plaatst worden geordend naar specialisme aangeboden en zijn doorzoekbaar.

 • Agenda met activiteiten

  Via de op maat gemaakte agendamodule verzamelt de redactie vakgerelateerde evenementen. Handig voor de bezoekers én een reden om de site regelmatig te bezoeken.

 • Beschermde downloads met zoekfunctie

  Downloads kunnen afgeschermd worden zodat enkel leden deze kunnen bekijken en/of downloaden. Bovendien zijn ze doorzoekbaar op bestandsnaam en omschrijving. De redactie kan ook een categorie toewijzen voor ordening van de bestanden. Documenten kunnen ook geupdate worden.

 • Samenwerken via vakgroepen

  Elk medisch specialisme heeft een eigen vakgroeppagina. Hierbinnen kunnen leden elkaars contactinformatie vinden (na inlog), bestanden delen of onderwerpen bespreken op het forum gericht op hun eigen (sub)specialisme.

 • De laatste nieuwsbrief op de site

  Via de MailChimp API halen wij de laatst verzonden nieuwsbrief op en tonen wij deze op de site. Wie zich in wil schrijven voor de nieuwsbrief weet wat er te verwachten is en wie dat niet wil kan toch meelezen.

De website samengevat in één stroomdiagram.

Onze klant.

Over NAPA

De Nederlands Associatie Physician Assistants is dé beroepsgroep voor PA’s Nederland. Door voorlichting, ledenvergadering, een kwaliteitsregister en collectieve belangenbehartiging helpt de vereniging met het verder professionaliseren en op de kaart zetten van dit vak.

Ga naar website

Partner(s) op dit project: