De belangrijkste kenmerken.

 • Microsite(s) binnen de site

  Voor het MNX event én eventuele toekomstige acties ontwikkelden we een uniforme manier om microsites binnen de hoofdsite aan te maken. Een herkenbare look en feel maar zijn gericht op één onderwerp en met een eigen menu.

 • Uitgebreide zoekfilters

  Nauwkeurig zoeken in alle content, van blogs tot in de kennisbank, via uitgebreide filters. Zo vindt je precies de content die je nodig hebt.

 • Agenda met activiteiten

  Via de op maat gemaakte agendamodule verzamelt de redactie evenementen op gebied van Mediawijsheid. Handig voor het netwerk én een reden om de site regelmatig te bezoeken.

 • Partners import uit CRM

  Gegevens van netwerkpartners worden centraal bijgehouden in een CRM. Regelmatig worden die gegevens ingeladen op de site zodat de profielpagina’s van netwerkpartners altijd de meest recente informatie bevatten.

 • Reacties zonder moderatie

  Anonieme reacties worden gemodereerd. Wie de discussie via een social account aan gaat wordt voor de openheid beloond met directe plaatsing.

 • Netwerkpartners in beeld

  De site is voor en door het netwerk. Wie bijdraagt, met een artikel of reactie, wordt extra uitgelicht. Er is ook een kaartoverzicht waarmee je andere partners in jouw regio kunt vinden.

De website samengevat in één stroomdiagram.

Onze klant.

Over Mediawijzer.net

Mediawijzer.net is het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Haar doel is om alle kinderen en jongeren in Nederland in staat te stellen mediawijs te leven. Bij het netwerk zijn meer dan 1100 organisaties, bedrijven, zelfstandig professionals en instellingen op het gebied van mediawijsheid aangesloten.

Ga naar website

Partner(s) op dit project: