De belangrijkste kenmerken.

 • Maatschappelijke thema's in beeld

  De homepage bevat een ‘oneindige’ slider waar de redactie uitgelichte dossiers kan plaatsen. Deze zijn doorgaans gerelateerd aan actuele maatschappelijke discussies over mediawijsheid en illustreert dat men weet wat er leeft.

 • Geselecteerd nieuws per thema

  Met onze contentcuratietool selecteert de redactie dagelijks relevant nieuws over onderwerpen rond Mediawijsheid uit meer dan 10.000 nieuwsbronnen. Dit nieuws wordt per thema uitgesplitst en automatisch op de website geplaatst met doorverwijzing naar de bron van het artikel.

 • Veelgestelde vragen

  De redactie verzamelt veelgestelde vragen in het contentbeheersysteem en kan specifieke vragen efficient aan een of meerdere dossiers koppelen. Dit scheelt veel onderhoud in het bijwerken van de antwoorden.

 • Privacy-vriendelijk

  Widgets uit sociale media als Facebook worden pas ingeladen nadat de gebruiker toestemming hiervoor gegeven heeft. In plaats van irritante grote cookiebanners plaatsen wij een melding op de plek waar de widget ook echt zou staan met een statische voorbeeld van het resultaat.

 • Gerelateerde content en partners

  Door de omvang van het informatieaanbod op de site kunnen goed kruisverbanden tussen de verschillende dossiers worden gelegd. Onze maatoplossing faciliteert de redactie in het eenvoudig koppelen van andere dossiers, partners of veelgestelde vragen aan thema’s.

Onze klant.

Over Mediawijzer

Mediawijzer.net is het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Haar doel is om alle kinderen en jongeren in Nederland in staat te stellen mediawijs te leven. Bij het netwerk zijn meer dan 1100 organisaties, bedrijven, zelfstandig professionals en instellingen op het gebied van mediawijsheid aangesloten.

Ga naar website

Partner(s) op dit project: