De belangrijkste kenmerken.

 • Advocaten en kantoren koppelen aan meerdere subsites

  Er is een centrale databank waar de profielgegevens van advocaten en kantoren worden opgeslagen. Hierdoor kan bij toevoegen van een nieuwe advocaat of bij wijziging van gegevens dit in één keer op alle sites worden bijgewerkt.

 • Vraag en antwoord centraal

  Uitgangspunt van de website is het antwoord geven op veelgestelde vragen door experts op een rechtsgebied. Hiermee kunnen advocaten zichzelf en hun kantoor extra profileren. Bij gerelateerde content staan FAQ’s centraal.

 • Koppelen interesseprofiel aan MailChimp nieuwsbrieven

  Er is één database van nieuwsbrief-abonnees. Afhankelijk van de site via waar je opgeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen worden nieuwe interesses toegevoegd waardoor een nieuwsbrief op maat een mogelijkheid wordt.

 • Design geoptimaliseerd voor leesbaarheid

  Geïnspireerd op sites als Medium.com is bij dit design gekozen om met een mat kleurenpallet te werken en grote letters. Deze long-reads uitstraling past bij de branche.

De website samengevat in één stroomdiagram.

Onze klant.

Over Rosbergen marketing & communicatie

Dankzij zijn achtergrond in uitgeverij, public relations en online marketing schakelt Mark gemakkelijk tussen technologie, redactie en commercie. Mededinging is een eigen initiatief dat inspeelt op de andere verhoudingen met cliënten en de rol van technologie binnen de advocatuur.

Ga naar website

Intelligent, driven professionals. Always connected and combining a profound understanding of technology, media and marketing. Great guys to work with!


Mark Rosbergen