De belangrijkste kenmerken.

 • Website als centrale verzamelplaats

  De vernieuwde website voegde tientallen losse satelliet-sites samen. Door te werken met geavanceerd rechtenbeheer kan de site redactie op gebruiker en paginaniveau de toegang tot bewerken, plaatsen of wijzigen toewijzen.

 • Intranet met nieuws en downloads

  Via een centraal systeem kan de redactie eenvoudig ‘contentbundels’ maken en deze aan specifieke groepen gebruikers aanbieden in de vorm van een intranet. Bijvoorbeeld voor de Pleegzorg Ouderraad (POR).

 • Vacatures

  Het publiceren van relevante vacatures zorgt niet alleen voor meer bezoekers maar draagt in combinatie met de gespecialiseerde content bij tot de positionering van Horizon als gewilde werkgever op de arbeidsmarkt.

 • Wireframing & UX

  Vanwege de grote hoeveelheid gebruiksscenario’s hebben we de werking van alle site-onderdelen eerst uitgeschetst. Hierbij is veel aandacht geweest voor het ontwikkelen van een consistente user experience voor bezoekers.

 • Contentplan

  Samen met een contentpartner hebben wij een plan uitgewerkt voor een optimale indeling van de website. Voor de verschillende type websitebezoekers zijn duidelijke ‘ingangen’ en paden door de website gedefinieerd.

 • Experts in het zonnetje

  Bij een kennisgedreven organisatie als Horizon zijn de medewerkers de organisatie. Op de site worden deze overal extra uitgelicht als expert op hun betreffende specialisme. Ook is er een eigen profielpagina met contactgegevens.

De website samengevat in één stroomdiagram.

Onze klant.

Over Horizon

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs onderwijst, begeleidt en behandelt (de ouders/opvoeders van) jeugdigen met gedragsproblemen. Ze zijn actief op op meerdere locaties in Zuid Holland en Gelderland.

Ga naar website