De belangrijkste kenmerken.

 • Video’s van RTL XL én YouTube

  De site-redactie kan van zowel volledige afleveringen van het programma vanuit RTL XL opnemen op de site als korte fragmenten die men naar YouTube upload. In overzichten van video-materiaal maken wij automatisch een thumbnail en coherente stijl voor het overzicht.

 • (Micro-)animaties voor dynamiek

  Om de site een dynamische uitstraling te geven hebben we verscheiden (micro-)animaties toegevoegd. Bijvoorbeeld wanneer je over een video preview gaat met de muis, de achtergrond vloeit dan subtiel in en de play button wordt iets groter.

 • Magazine layout

  Door de site heen gebruiken we het zogeheten parallax effect om een gevoel van diepte aan te brengen in de website. Daarnaast worden overzichten van video’s/recepten in een magazine layout (verticaal, hoge kolommen) gezet om de afbeeldingen optimaal tot hun recht te laten komen.

 • Lekkere recepten uit de show

  Passend bij het uitzendkanaal (RTL4) is een database met recepten opgenomen, deze content komt vanuit de afleveringen waardoor deze dubbel bruikbaar én te indexeren voor Google wordt.

Onze klant.

Over DutchChannels

DutchChannels levert diensten op gebied van format development, commercie, marketing en techniek voor onafhankelijke, branded en niche video channels.

Ga naar website