De belangrijkste kenmerken.

 • (Micro-)animaties voor dynamiek

  Om de site een dynamische uitstraling te geven hebben we verscheidene (micro-)animaties toegevoegd. Bijvoorbeeld op de buttons en het introductievlak op de homepage. Deze subtiele effecten dragen bij aan een beter user experience voor de bezoeker.

 • Afgeschermde inhoud voor leden

  Sommige content mag enkel gecommuniceerd worden met medische professionals. Om de site toch een open karakter te geven maakten wij het gemakkelijk om content af te stemmen op of de bezoeker is ingelogd of niet.

 • Koppeling met BIG-register

  Het BIG-register is een databank waar medische professionals staan geregistreerd. Door een koppeling hiermee te maken controleren we realtime of de gebruiker die zich wil registreren medisch bevoegd is en hoef je niet te wachten op goedkeuring van de redactie.

 • Beschermde downloads

  De site-redactie heeft de mogelijkheid om te bepalen of een bepaalde download publiek is of enkel aan ingelogde leden wordt aangeboden. Dit geeft een prikkel om te registreren én waarborgt de veiligheid van gevoelige informatie.

Onze klant.

Over Ipen

Ipsen Farmaceutica B.V. ontwikkelt innovatieve geneesmiddelen en zoekt naar vernieuwende oplossingen voor de behandeling van ernstige of levensbedreigende ziekten.

Ga naar website

Partner(s) op dit project: