De belangrijkste kenmerken.

 • Databank met experts

  Om het netwerk van AVA_NET experts meer zichtbaar te maken hebben wij een databank toegevoegd waarin gefilterd kan worden op locatie en kennisdomein. Zo vind je snel de relevante expert in de buurt of op onderwerp.

 • Koppeling met externe kennisbank

  Voor AV-professionals is het PrestoCentre een belangrijke bron van (nieuwe) content. Middels een koppeling met hun systeem tonen wij op AVA_NET de meest recente toevoegingen in de kennisbank als doorverwijzing.

 • Symposium in de schijnwerpers

  Het jaarlijkse AVA_NET symposium is een stevig bindmiddel voor het netwerk. Er wordt veel kennis uitgewisseld. Met de nieuwe versie van de website blijft deze kennis ook beschikbaar in een jaarlijks archief.

 • Nieuws en Agenda

  Er is gekozen voor een duidelijk onderscheid tussen berichtgeving en agendering van evenementen, compleet met koppeling met Google Maps voor geolocatie.

Onze klant.

Over Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland en de grootste van zijn soort in Europa. AVA_Net is één van haar gesteunde activiteiten en werpt zicht op als de belangenbehartiger van het audiovisuele erfgoed in Nederland.

Ga naar website

Zeer vlotte en prettige samenwerking met als resultaat een mooie simpele website!


Rosa van Santen

Coördinator Kennisfunctie bij Beeld & Geluid