Een greep uit ons werk.

Sinds 2008 hebben we tientallen ondernemingen mogen helpen met mooie projecten.
Hieronder een selectie waar we je meer over willen vertellen.

Samenbrengen van de audiovisuele industrie

AVA_NET is een onafhankelijk netwerk ter versterking van de positie van het audiovisuele erfgoed in Nederland. Via de website worden experts zichtbaar gemaakt en kennis gedeeld.

Lees meer

Website over de productie van ons dagelijks eten

FoodMakers is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de herkomst van ons dagelijks eten. De website is het verbindende stuk tussen de TV-uitzendingen en de social media activiteiten.

Lees meer

De contenthub van Mediawijzer.net brengt het netwerk samen.

Inspiratie en kennisdeling voor en door de meer dan 1100 bedrijven, instellingen en professionals die actief bezig zijn met Mediawijsheid. Wij deden de realisatie.

Lees meer

Online community voor medische professionals in de zorg

Als dé vereniging voor Physician Assistants wilde NAPA meer doen voor haar leden. Nu kunnen de leden op één plek zelf hun gegevens bijwerken, online samenwerken en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied bespreken.

Lees meer

Informatieve website over oplossingen voor verminderde vruchtbaarheid

Zwanger worden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met deze website beantwoordt farmaceut Ferring veelgestelde vragen over (on)vruchtbaarheid en wat je kunt verwachten.

Lees meer

Betrouwbare wegwijzer op gebied van Mediawijsheid

Deze website van Mediawijzer.net is dé bron van informatie over het veilig en slim gebruiken van (digitale) media. Actuele maatschappelijke thema’s worden uitgelicht door de redactie.

Lees meer

Van tientallen losse websites naar één geïntegreerd geheel.

Deze aanbieder van speciaal onderwijs voor (ouders van) jongeren met gedragsproblemen lanceerde in de loop der jaren flink wat websites. Door deze wildgroei terug te brengen naar één beheersysteem voor alle activiteiten kon er flink worden bespaard op onderhoud.

Lees meer

Promotie-website van interactief spel voor leerlingen op de basisschool

De MediaMasters-website is dé plek waar de verschillende activiteiten (game, club, wall) samen komen. Via de beveiligde integratie met ‘Mijn MediaMasters’ worden slechts minimale gegevens uitgewisseld voor maximale privacy.

Lees meer

Contentmarketing voor specifieke juridische onderwerpen

Meesterblogs zijn juridische websites voor specifieke doelgroepen. Veelgestelde vragen worden door advocaten beantwoordt, hiermee wordt de content interessant voor de lezer, Google én de advocaat. Die kan zich namelijk extra profileren op het onderwerp.

Lees meer

Voorlezen stimuleren bij ouders van jonge kinderen

BoekStart heeft als missie het voorlezen van jonge kinderen te stimuleren bij ouders. Dat doen ze lokaal met honderden bibliotheken in Nederland maar ook online door het verzamelen van boekentips en het voorlichten over het belang van (voor)lezen voor je baby, dreumes, peuter of kleuter.

Lees meer

Advocaten delen hun kennis op corporate blog

Anno 2017 zijn er veel advocaten die een (eigen) blog hebben of via social media hun kennis delen. Bij de start van dit project (2011) was dit echter helemaal nog niet gebruikelijk. Wij hielpen hen met de bouw van het AKD blog op dit gebied de eerste stappen te zetten.

Lees meer

Informatieportaal rond niercelkanker voor medische professionals

Op deze website kunnen artsen, verpleegkundige en andere medische professionals informatie, nieuws en evenementen gerelateerd aan mRCC-behandelingen vinden.

Lees meer