Het IT-bedrijf dat jouw taal spreekt

Website bouwen

Wil je een website laten bouwen? Dan ben je aan het goede adres. Of het nu gaat om een corporate website, een webwinkel of een hele webapplicatie op maat. Ik regel het voor je. Van idee tot realisatie. Zonder ingewikkelde termen te gebruiken.

WordPress: profiteren van open source

Open source wil zeggen dat de broncode vrij beschikbaar is. Iedereen die er mee werken wil kan het zo downloaden, bekijken en aanpassen. Kom je een fout tegen dan los je hem op en stuur je de aangepaste code terug naar Automatic (de oprichters van WordPress) zodat deze opgenomen kan worden in de volgende update. Zodoende maken de duizenden ontwikkelaars die werken met WordPress de software steeds een beetje beter. En met succes: een kwart van alle websites op internet draait op WordPress.

WordPress-ervaring sinds 2006

Al jarenlang werk ik met WordPress en in de jaren heb ik de software zien veranderen van eenvoudige blogsoftware naar een volwaardig content management oplossing waar zelfs hele webwinkels mee gebouwd kunnen worden. Sinds mijn start als freelancer in 2008 heb ik dan ook tientallen websites ontwikkeld met WordPress als basis. Dankzij de flexibele basis die WordPress biedt tegen een fractie van de kosten van een op maat gemaakt CMS.

Voorbeeld corporate blog

Browser head Screenshot

Een bedrijfsblog waar medewerkers hun visie en kennis delen. Leuk detail zijn de thema en vakgroep-filters waarmee je als bezoeker keuzes kunt maken welke onderwerpen je wilt volgen. Geoptimaliseerd voor mobiele devices en met uitgebreide profielpagina’s per medewerker. Tevens een geautomatiseerde nieuwsbrief (later gekoppeld aan Microsoft CRM).

Voorbeeld webapplicatie

Browser head Screenshot

In deze pilot werd een webapplicatie ingezet om via internet beoordelingen van artsen over mobiele apps te verzamelen op een gestroomlijnde manier, met moderatie-slag en een dagelijkse upload van de resultaten naar een derde partij voor opname in een database. De applicatie draait op WordPress maar bevat veel op maat gemaakte elementen m.b.t. zelfregistratie met controle in het BIG-register, tussentijds bewaren en weggooien van reviews en het geven van digitale toestemming tot publicatie.

Voorbeeld website vereniging

Browser head Screenshot

Deze verenigingswebsite was een herontwerp van hun bestaande website. Naast een veel meer gebruiksvriendelijke navigatie door de site profiteren de bezoekers nu ook van een zo geheten Single Sign On: 1x inloggen om met meerdere websites te kunnen werken. Daardoor kun je vanaf de ledensite nu ook direct het Permanente Educatie puntenregister in alsmede je gegevens zelf updaten in de ledenadministratie. Dat scheelt het secretariaat weer.

Voorbeeld website zorg

Browser head Screenshot

Farmaceuten moeten aan strenge communicatie-regels te voldoen. Het maken van een publieke zorg-website is daarom een hele uitdaging. De website hierboven had als doel te informeren over een lastig bespreekbaar onderwerp. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) was dus belangrijk. We kozen daarom voor een content-gerichte vormgeving met aandacht voor typografie, voldoende witruimte en een simpele navigatie.

Wat klanten zeggen

“Joery heeft ons prima begeleid met de opzet van onze nieuwe website. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en die op een mooie manier vorm gegeven. Hij was steeds bereid om veranderingen en verbeteringen aan te brengen voor een goed eindresultaat. “

Robbert Mahler, Advocaat bij Lawyers Alliance

“Joery is een specialist op zijn vakgebied en een aanwinst voor het netwerk van DTT Multimedia. Joery heeft zich meermalen zeer flexibel en dienstbaar opgesteld, is duidelijk in zijn communiceren en doet graag dat stapje extra.”

Jeffrey van Dijk, directeur D-TT Multimedia

“Great to work with. Efficient responses, professional work, and open to incorporating ideas and collaborating to bring your site to life. Helped put together website for my 2nd Edition of The Business of Media Distribution, and would highly recommend their services.”

Jeff Ulin, International author

Wat kost een WordPress website?

Hoeveel een WordPress website kost hangt af van je wensenlijst. In de projecten die ik doe komt vaak veel maatwerk voor; koppelingen met nieuwsbriefsystemen of ledenadministratie, eigen inlogmodules of kalender-exports et cetera. De kostprijs van een website varieert daarom sterk, zo tussen de 1500 en de 5500 euro gemiddeld.

Wil je weten wat jouw (nieuwe) website zou kosten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over je wensen. Geen match? Dan verwijs ik je door als dat kan. Zo niet, even goede vrienden.

WordPress onderhoud

Het regelmatig bijwerken van je WordPress-installatie is belangrijk om je website veilig en spamvrij te houden. Daarom biedt Sparkly Media voor een vast maandbedrag een onderhoudspakket met updategarantie. Dit optionele pakket gegarandeerd continuïteit van de website in de zin dat de software ook bij nieuwe versies blijft werken zoals bij oplevering het geval is. Prijzen vanaf € 25,- per maand per website. Neem contact op voor meer informatie.