Het IT-bedrijf dat jouw taal spreekt

Projectmanagement

Een goede projectmanager kan het verschil zijn tussen een tevreden klant en een bak ellende. Zoek je tijdelijk een technisch projectmanager in de buurt Amsterdam of Utrecht dan kom ik je graag eens vertellen hoe ik je kan helpen dat verschil te maken.

Brug tussen jou en het ontwikkelteam

Heldere communicatielijnen zijn essentieel om een technisch project op de rails te houden. In de praktijk merk ik dat mijn klanten het gevoel hebben dat zij en hun ontwikkelteam (in- of extern) een ‘andere taal spreken.’ Ik help met mijn kennis van marketing, business en techniek om de brug te slaan die nodig is. Om jou en het ontwikkelteam op één lijn te krijgen. Soms is dat communicatie, soms een stukje processontwikkeling. Wat het ook is, we doen het samen.

Contact met klanten, geen probleem.

Als interim technisch projectmanager word ik vaak gevraagd om direct met klanten te schakelen. Niet alleen is het efficiënt, het helpt ook het project op de rails te houden: duidelijk verwachtingsmanagement en collaboratie met de klant zijn de sleutel tot een goede klantrelatie. Of het nu gaat om een lokale uitgeverij of een grote multinational, inmiddels zijn ze allemaal de revue wel gepasseerd. Wees er dus gerust op dat je klanten met zorg en aandacht worden behandeld en maak tegelijkertijd je agenda weer wat leger. Win-win!

Looptijd en eerdere trajecten

Contracten kennen een looptijd vanaf twee maanden. Korter heeft namelijk weinig zin, om echt verschil te maken moet je eerst goed bekend zijn met het reilen en zeilen van de organisatie. En het verschil maken, daar ga ik voor. Of dat nu het vorm van een geoliede machine maken of verkrijgen jubelende klanten is.

Die inzet word vaak beloond: mijn gemiddelde looptijd van freelance projectmanagement klussen (part-time uiteraard) is ruim een jaar!

Wat klanten zeggen

“Although he is a man of small stature, he is capable of ensuring big things will happen; in time and on budget. Joery has proven an excellent addition to our team and a true expert in his field. He is great with clients, has a vast knowledge of technology and handles complex projects well.”

Gert Franke, co-founder CLEVER°FRANKE

“Het fijne aan werken met Joery? Dat hij goudeerlijk en enthousiast is. Met zo’n houding kun je samen elke uitdaging aan en beleef je ook nog eens lol onderweg. Vakinhoudelijk staat Joery ook zijn mannetje. Kortom, iemand die je snel moet boeken anders profiteert een ander ervan!”

Karel Kolb, CEO van feeder B.V.

Interesse gewekt? Laten we kennis maken.

Harde sales-trajecten houd ik niet van. Als ik je wat te bieden heb dan komen we daar snel genoeg achter. Zo niet, even goede vrienden. Wil je dus geheel vrijblijvend kennis maken onder het genot van een kop koffie of thee? Bel mij direct, of mail voor een afspraak.